0-1. O Real Madrid volve gañar en Europa oito meses despois

Un solitario tanto de Toni Kroos coloca aos merengues segundos de grupo
Sergio Ramos, salta ante un rival en  la pugna por un balón.SEDAT SUNA (Efe)
photo_camera Sergio Ramos, salta ante un rival na pugna por un balón.SEDAT SUNA (Efe)

O Real Madrid asinou un triunfo crave no Ali Sami Yen, asinando a reacción esperada na fase de grupos ante o Galatasaray (0-1), ao que puido golear pero derrotou cun solitario tanto de Toni Kroos que dá unha vitoria que non saboreaba en Liga de Campións desde o 13 de febreiro.

Un tanto do alemán Toni Kroos aos 18 minutos serviu para que o equipo de Zinedine Zidane pechase a súa mala serie, abandonase o posto de pechacancelas do Grupo A e sitúese segundo cambiando o panorama. Na primeira parte foi decisivo o belga Thibaut Courtois con tres boas intervencións antes de que o conxunto madridista perdoase ocasións para sentenciar o duelo.

Estendeu o seu dominio no segundo acto, apenas tivo momentos de sufrimento, pero non soubo pechar o partido con 26 chegadas, trece delas remates a portería do Galatasaray. Eden Hazard estrelou no traveseiro a mellor ocasión das numerosas chegadas, cando perdoou a porta baleira tras regatear a Muslera. Co triunfo, o Real Madrid ponse ao ronsel do PSG, que ten cinco puntos de diferenza con nove por xogarse.