0-0. Setién estréase en Europa cun empate

O Sevilla goleou este xoves ao Standard de Lieja mentres que o Vilarreal asinou táboas co Rangers

Un lance del Olympiacos-Betis. GEORGIA PANAGOPOULOU
photo_camera Un lance do Olympiacos-Betis. XEORXIA PANAGOPOULOU

Cinco anos logo da súa última participación internacional, o Betis reencontrouse coa Europa League cun empate sen goles no campo do Olympiacos, nun partido no que a posesión foi do equipo español e as mellores ocasións, do conxunto grego.

Fiel ao seu estilo, o equipo de Quique Setién —que se estreaba no torneo continental— monopolizou a posesión nos primeiros minutos, grazas a un terceto de centrocampistas formado por Lo Celso, Guardado e Joaquín que tocaba con precisión aínda que sen que o conxunto local tivese demasiados motivos para a inquietude.

A ocasión máis clara da primeira parte tívoa un conxunto ateniense que agardou acazapado o erro do rival, que chegou cando Mandi se trastabilló nunha disputa con Fortounis, que se internou ata o bordo da área e serviu a Podence, só, pero a súa zurdazo foi telegrafiado a Joel Robles, quen despexou sen apuros.

A única ocasión do tramo final, moi clara, chegou tras un centro desde a esquerda de Tello que Sanabria e Loren non puideron rematar en boca de gol, o que terminou coas esperanzas béticas de levar os tres puntos.

OUTROS PARTIDOS. Dos outros dous representantes na Europa League, o Sevilla goleou ao Standard de Lieja belga (5-1), demostrando que este é o seu torneo talismán. Os andaluces chegaron ao descanso con 2-1 tras marcar Banega e Franco Vázquez, unha vantaxe que logo ampliaron na segunda parte Ben Yedder, cun dobrete, e Banega, co seu segundo tanto.

Pola súa banda, o Vilarreal asinou un empate a dous goles no partido contra o Rangers. Bacca e Gerard foron os autores dos tantos do conxunto valenciano.