1-1. Carrillo frustra ao Atlético

Os branquivermellos encadearon o seu terceiro empate consecutivo no campo do Leganés

Saúl Ñíguez remata ante Rubén Pérez. EMILIO NARANJO (EFE)
photo_camera Saúl Ñíguez remata ante Rubén Pérez. EMILIO NARANJO (EFE)

Un gol do arxentino Guido Carrillo no minuto 82 repetiu frustración do Atlético de Madrid en Butarque co Leganés (1-1), co seu terceiro empate consecutivo nese estadio, esta vez cando dominaba o marcador desde o 69 cun gol de falta directa do francés Antoine Griezmann.

O Atlético, inofensivo no primeiro tempo, atopara desa forma a recompensa ao paso adiante que deu na segunda parte, máis ambicioso, pero foi insuficiente para sumar os tres puntos nun estadio no que aínda non gañou en éraa Simeone. Nas dúas anteriores visitas, tamén na liga, igualou a cero.

Cando sentía seu o triunfo, no que tamén contribuíra unha parada do esloveno Jan Oblak fronte a Youssef En Nesyri, aínda con 0-0 no marcador, unha acción a balón parado no 82 rematada por Rodrigo Tarín contra o traveseiro e impulsada a gol por Carrilo privou ao conxunto branquivermello do liderado provisional. O Atlético só gañou nunha das súas seis saídas desta Liga.

1 - Leganés: Cuéllar; Juanfran (Carrillo, min.71), Siovas, Tarín, Omeruo, Jonathan Silva; Rubén Pérez, Recio; O Zhar (Dani Ojeda, min.66), Óscar Rodríguez e En Nesyri (Santos, min.76).
1 - Atlético: Oblak; Arias, Savic, Lucas, Filipe; Correa (Vitolo, min.74), Rodrigo, Saúl, Lemar (Thomas, min.71); Griezmann e Martins (Kalinic, min.87).
Gol: 0-1, min.68: Griezmann. 1-1, min.81: Carrillo.
Árbitro: Mario Melero López (Comité andaluz). Amoestou a En-Nesyri (min.12), Lucas Hernández (min.29), Jonathan Silva (min.52), Cuéllar (min.84), Kalinic (min.89), Santos (min.92). Ademais mostrou cartolina amarela a Joseba Iturbe, preparador de porteiros do Leganés (min.17).
Incidencias: encontro correspondente á xornada once de LaLiga Santander disputado no estadio de Butarque ante 12.319 espectadores. Na previa realizou o saque de honra José Antonio Galego Bonet 'Guego' abonado número dous do Leganés como homenaxe polos seus cincuenta anos ligado á entidade.