1-4. O Real Madrid, líder tras remontar en Xirona

O equipo de Lopetegui superou o seu primeiro exame ligueiro a domicilio nun estadio onde a pasada tempada saíu derrotado

Sergio Ramos y Karin Benzema celebran el segundo gol del equipo blanco. ENRIC FONTCUBERTA (EFE)
photo_camera Sergio Ramos e Karin Benzema celebran o segundo gol do equipo branco. ENRIC FONTCUBERTA (EFE)

O equipo de Lopetegui superou o seu primeiro exame ligueiro a domicilio nun estadio onde a pasada tempada saíu derrotado O Real Madrid é líder de LaLiga Santander tras remontar na segunda xornada en Montilivi, onde comezou perdendo tras un gran gol de Borja García que levantou con dous penaltis e unha segunda parte de clara superioridade (1-4).

O Real Madrid de Julen Lopetegui superou o seu primeiro exame ligueiro a domicilio nun estadio onde a pasada tempada saíu derrotado. De novo esixiulle o Xirona, que explotou de inicio con Portu a zona de Marcelo e Borja García adiantou ao seu equipo aos 16 minutos. A seis do descanso empatou Sergio Ramos de penalti.

A superioridade madridista nunha segunda parte liderada por Isco, fixo aparecer a pegada de Karim Benzema, autor dun dobrete, e Gareth Bale.