0-4. Vinicius brilla no debut de Solari

O Real Madrid, cun Odriozola tamén a grande altura, deixa sentenciada a eliminatoria de Copa en Melilla

Vinicius y un jugador del Melilla. EFE
photo_camera Vinicius e un xogador do Melilla. EFE

O Real Madrid, con goles de Karim Benzema, Marco Asensio, Álvaro Odriozola e Cristo González, gañou 0-4 ao Melilla en partido de ida dos dezaseisavos de final da Copa do Rei. No debut de Solari no banco madridista, tras relevar ao destituído Lopetegui, brillaron especialmente Vinicius e o lateral Odriozola.

O dianteiro francés Benzema aproveitou unha asistencia de Odriozola no minuto 28 para marcar a pracer o primeiro tanto do choque. Despois, ao fío do descanso, Asensio fixo o segundo tras un bo pase do brasileiro Vinicius Junior. Na segunda parte, Odriozola e Cristo González pecharon o marcador.

Santiago Solari mostrouse satisfeito co seu debut e dixo que o compromiso dos xogadores era coa camiseta non con el. "O equipo xogou con alegría, ilusión, compromiso e o resultado é froito diso", dixo. Tamén destacou o "gran talento" de Vinicius, que "é moi novo" e ten que "adaptarse a un fútbol novo e a un país novo".

0  Ou.D. Melilla: Dani Barrio, Sofian Chakla, Juanmi Carrión, Richi, Mahanan, Afonso, Igor Martínez (Braim, 74'), Lolo Garrido (Fran Bo, 83'), Yacine Qasmi (Briam Martín, 69'), Otegui e Ruano.
4 Real Madrid: Keylor Navas, Odriozola, Sergio Ramos (Nacho, 46'), Javi Sánchez, Reguilón, Marcos Llorente, Dani Ceballos, Lucas Vázquez, Marco Asensio (Cristo, 82'), Vinicius Jr. e Karim Benzema (Valverde, 46').
Goles: 0-1, m.27: Benzema. 0-2, m.46+:. Marco Asensio. 0-3, m.78: Odriozola. 0-4, m.90: Cristo.
Árbitros: Ricardo de Burgos Bengoetxea (vasco). Amoestou ao local Sofian Chala e aos visitantes Javi Sánchez e Lucas Vázquez.
Incidencias: partido de ida dos dezaseisavos de final da Copa do Rei disputado no Estadio Municipal Álvarez Claro ante uns 7.000 espectadores.