0-5. Messi liquida ao Levante

Un triplete do astro arxentino impulsou a vitoria

Los jugadores del Barça celebran un gol. BIEL ALIÑO (EFE)
photo_camera Os xogadores do Barça celebran un gol. BIEL ALIÑO (EFE)

Un triplete de Leo Messi liquidou ao Levante no seu duelo co Barça (0-5) no Ciutat de València nun partido no que a boa primeira parte do equipo valenciano viuse castigada pola grande efectividade en ataque do equipo catalán por medio de Luis Suárez e o astro arxentino, que xa non tiveron piedade no segundo período.

O Barcelona, a pesar das dúbidas iniciais, tomou así cumprido desquite tras o 5-4 da penúltima xornada da pasada Liga que privou aos barcelonistas de pechar o campionato sen perder.

A pesar de que foi o Levante o que ofreceu mellor xogo e ocasións nos primeiros 45 minutos, o Barcelona aproveitou as dúas que tivo neste período para chegar ao descanso con 0-2 e liquidar o partido con apenas un minuto e medio disputado do segundo período, cun novo gol de Messi.

Levante: Oier, Jason, Cabaco, Postigo (Prcic, m.70) Róber Pier, Rochina (Coke, m.70), Campaña, Bardhi, Toño, Boateng (Borja Mayoral, m.62) e Morales.

Barcelona: Ter Stegen, Piqué, Vermaelen (Arthur, m.52), Lenglet, Rakitic, Vidal (Coutinho, m.78), Busquets, Jordi Alba, Dembélé (Denis Suárez, m.81), Messi e Suárez.

Goles: 0-1, m.35: Luis Suárez. 0-2, m.43: Messi. 0-3, m.47: Messi.0-4, m.60: Messi. 0-5, m.88: Piqué.

Árbitro: González González (Comité castelán-leonés). Mostrou cartón amarelo a Rober Pier e Jason, polo Levante e a Dembele, Rakitic e Jordi Alba polo Barcelona. Expulsou con cartón vermello directa a Cabaco (m.76).

Incidencias: Partido correspondente á xornada 16 de LaLiga Santander disputado no Ciutat de València ante 27.370 espectadores. Gardouse un minuto de silencio polo exxogador do Levante da década dos 50 Blai Ozcoz Borrás, falecido recentemente.