2-1. O Barcelona reencóntrase co triunfo ante o Vilarreal

Os locais encarrilaron o partido nos primeiros 15 minutos cos goles de Antoine Griezmann e Arthur Melo
El delantero francés del Fc Barcelona Antoine Griezmann celebra su gol. QUIQUE GARCÍA
photo_camera O dianteiro francés do Fc Barcelona Antoine Griezmann celebra o seu gol. QUIQUE GARCÍA

Tras caer ante o Granada, o Barcelona regresou ao Camp Nou e reencontrouse coa vitoria ante o Vilarreal (2-1), nun partido que os locais encarrilaron nos primeiros quince minutos cos goles de Antoine Griezmann e Arthur Melo. Tras os tantos do francés, á saída dun córner (min.6) e o brasileiro, nun disparo afastado, o equipo azulgrana, que perdeu a Lionel Messi por lesión, cedeu algo de terreo e no minuto 44 Santi Cazorla recortou distancias.

No segundo tempo, a pesar das ocasións de ambos os equipos, o resultado non se moveu.

Ficha técnica:
2 - Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Junior; Sergio Busquets, Arthur, Sergi Roberto (De Jong, min.62); Griezmann, Messi (Dembélé, min.46) e Luis Suárez (Ansu Fati, min.78).
1 - Villarreal: Asenjo; Peña, Albiol, Pau, Quintillà; Anguissa, Iborra; Chukwueze, Cazorla (Bacca, min.77), Ontiveros (Ekambi, min.57); e Gerard Moreno (Moi Gómez, min.68).
Goles: 1-0: Griezmann, min.6. 2-0: Arthur, min.15. 2-1: Cazorla, min.44.
Árbitro: De Burgos Bengoechea (Comité vasco).