3-1. O Sevilla clasifícase tras volver vencer ao Atlético

Os de Montella eliminan aos de Simeone da Copa do Rey

photo_camera Los jugadores del Sevilla celebran el gol del defensa, Sergio Escudero. RAÚL CARO (EFE)

O Sevilla clasifícase para as semifinais da Copa do Rei tras vencer este martes na volta dos cuartos disputados no estadio Ramón Sánchez Pizjuán ao Atlético de Madrid por 3-1, o que suma ao 1-2 da ida.

O partido foise ao descanso cun empate a un co que os sevillistas se foron aos vestiarios coa eliminatoria a favor tras ese 1-2 da ida. O Sevilla adiantouse cando só levaban 25 segundos de xogo, ao marcar Sergio Escudero, aínda que o Atlético igualou no minuto 13 cun gran gol Griezmann.

Na segunda parte os locais marcaron outra vez pronto, nun penalti de Saúl a Joaquín Correa que transformou Éver Banega e despois na fase final do choque con outro tanto de Sarabia, o que xa foi imposible para o equipo de Diego Simeone.