3-2. Marcelo lidera a primeira vitoria do Real Madrid en EE UU

Con dous goles, o defensa brasileiro levou o club branco ao triunfo ante o Chelsea no segundo partido da pretemporada da súa xira por Estados Unidos
photo_camera El jugador del Real Madrid Mariano Díaz (centro) celebra con sus compañeros Marcelo (izquierda) y Marco Asensio la anotación de un gol ante el Chelsea

O defensa brasileiro Marcelo, con dous goles, levou o Real Madrid ao triunfo ante o Chelsea (3-2) no seu segundo partido da pretemporada, no Michigan Stadium, onde logrou a súa primeira vitoria na súa xira por Estados Unidos

Marcelo, nos minutos 19 e 26, e o hispano-dominicano Mariano, no 37, marcaron os goles do vixente campión de Europa, mentres que os do Chelsea levaron a firma de belga Eden Hazard (m.80 e 91).

O Real Madrid, con Marco Asensio e Mariano como novidades desde o principio no equipo titular, xogou moito mellor que contra o Paris Saint Germain, ante o que perdeu 1-3, sobre todo na primeira metade.

Marcelo, nunha gran acción individual, rompeu a defensa do Chelsea no minuto 19 cun tiro potente desde fóra da área que, tras tocar lixeiramente no brasileiro Óscar, bateu o porteiro bosníaco Asmir Begovic.

O equipo branco, con Asensio dono do centro do campo e Marcelo imparable pola banda esquerda, aumentou a súa vantaxe pouco despois.

O defensa brasileiro recuperou o balón na metade do terreo de xogo, internouse, fixo a parede con Morata, superou en carreira o defensa do Chelsea e, coa perna esquerda, dentro da área, conseguiu o 2-0.

O Madrid estaba imparable e unha gran xogada de triangulación no centro do campo na que participaron Casemiro e Marcelo culminouna Mariano cun potente disparo desde fóra da área (3-0).

Antes de chegar o segundo gol, o Real Madrid puido marcar cun gran remate de cabeza do defensa francés Raphael Varane aos 23 minutos e cunha falta que lanzou Casemiro e que obrigou a Begovic a realizar unha gran parada.

Na segunda parte, o adestrador do Chelsea, o italiano Antonio Conte, fixo cambios en busca de darlle frescura ao seu equipo, e o mesmo fixo o francés Zinedine Zidane, que cambiou por completo o equipo titular, como fixo ante o PSG.

O Real Madrid estivo á espera dalgún erro defensivo do Chelsea, que foi o que buscou o gol con máis afán, e logrouno na recta final do encontro por medio de Hazard, que aproveitou dúas veces a indecisión do porteiro suplente do equipo branco, Rubén Yáñez, que saíra por Kiko Casa.

O terceiro e último partido amigable de pretemporada do Real Madrid en Estados Unidos xogarao o vindeiro mércores, ante o Bayern Múnic no MetLife Stadium de East Rutherford (Nova Jersey).