2-1. Fornals mantén viva á 'rojita'

O centrocampista puxo a España por diante nos últimos minutos do encontro contra Bélxica

Carlos Soler. Alessio Tarpini (Efe)
photo_camera Carlos Soler. ALESSIO TARPINI (Efe)

Un gol de Pablo Fornals a dous minutos do final deu a vitoria ante Bélxica a España (2-1), que mantén as súas opcións de clasificación para as semifinais do Campionato de Europa sub 21 que se disputa en Italia.

A selección española, que na primeira xornada caeu contra Italia, adiantouse no marcador aos sete minutos por medio do centrocampista do Dinamo Zagreb Dani Olmo, a pase de Carlos Soler, no choque disputado no Citta do Tricolore

Con todo, no minuto 25, Bélxica, que caeu no seu primeiro partido fronte a Polonia, conseguiu o empate. Foi nun córner que aproveitou o defensa do Anderlecht Sebastiaan Bornauw.

No tramo final, no 88, un disparo desde fóra da área de Fornals supuxo o segundo gol e o triunfo do conxunto de Luis de la Fuente, o primeiro na competición, que mantén as súas opcións no torneo.